Vuxenshow

Garanterat gapskratt med trolleri, stand-up comedy och väldigt skruvad humor.

Ja blandningen är total i showen Sanslösa Sjabblerier med trolleri och dråpligheter, stand-up comedy, sjuk humor och situationskomik. Humorupplägget i föreställningen är s. k. underdog med mycket självironi och ingen i publiken blir påhoppad eller bortgjord. Skratten är helt på underhållarens bekostnad.

Kundträffen, konferensen och personalfesten, bröllopet, julfesten och föreningsmötet, invigningen och jubiléet … Showen Sanslösa Sjabblerier funkar fint vid många tillfällen och kan dessutom utan inskränkningar genomföras på engelska.

Sanslösa Sjabblerier varar ungefär 55 minuter.

Undrar du över något? Läs några vanliga frågor, använd kontaktsidans formulär, mejla eller ring 0705224573.

En kund om showen:

Ljungby Energi

— De senaste sju åren har vi förlagt vår julfest i en extern lokal. Men denna gång ville vi istället lägga de pengarna på underhållning, säger Anders Johanesson som är säljare på Ljungby Energi.

— Vilken succé det blev! Så tyst som det var när showen inleddes har det aldrig varit, och sedan blev det en underbar blandning av förvånade gapande munnar, till gapskratt och fundersamma miner. Det talas ännu långt senare om hur gick det till.

Vi blev verkligen helnöjda och det var långt över förväntan. Det var ingen amatör som stod på scen (ja, det var faktiskt en uppbyggd scen) och vi vill se mer av honom framöver.

En arrangör om showen:

Anna Käll

— Skratten hörs ända ned till receptionen, säger Anna Käll som är konferensansvarig på Quality Hotel i Halmstad. Anna uppskattar att kunna bjuda konferensdeltagarna på skratt och underhållning efter en hel dag av aktivitet och koncentration.

— Många av kunderna efterfrågar någon form av underhållning och en humörhöjare före middagen kan få gästerna att slappna av. Andra gånger kan det istället passa bättre som en överraskning då kaffet serverats.

Showen med sin mix av stand-up comedy och trolleri ger gästerna en trevlig och avslappnande stund.

Fotnot: Polisen i Kronoberg förlade åtta tvådagarsutbildningar till Quality Hotell i Halmstad och bokade Sanslösa Sjabblerier som underhållning på kvällarna.

Läs fler kunders kommentarer på startsidan.