Kajsa Kanin

Ett uppseendeväckande alternativ till mingeltrolleriet:

Tänk dig en 2,20 meter hög kanin som går på bakbenen och håller en stor svart hatt i sina framtassar. I hatten sitter Mikael och eftersom Kajsa Kanin dessutom är en av våra skickligaste buktalare, rör hon nästan inte alls på läpparna när han talar 😂.

Kajsa Kanin är ett vandrande blickfång, en publikdragare av stora mått, som passar till din mässa, köpcenter, butik, invigning o.s.v. Han i hatten kan dessutom dela ut din folder eller helt enkelt bara låta sig bäras runt och småprata med dina kunder.

Undrar du över något? Läs några vanliga frågor, använd kontaktsidans formulär, mejla eller ring 0705224573.

Läs vad en arrangör tycker om Kajsa Kanin:

Clara Lideberg, Studio Clara

— Jag hade nog flest besökare på hela mässan, säger en nöjd Clara Lideberg, som driver Studio Clara i Liatorp utanför Älmhult.

Clara anlitade Kajsa Kanin som publikdragare till sin utställningsmonter vid handels- och Industrimässan i Älmhult och det blev succé.

— Kaninen syntes lång väg och Micke som satt i kaninens hatt delade ut information om min verksamhet. Både barn och vuxna drogs till den glada och skämtsamma kaninen. Hans roliga kommentarer och små trolleritrick hjälpte till att höja stämningen rejält runt montern, vilket gjorde att besökarna gick därifrån med ett stort leende på läpparna.